Wie ben ik? Wat is mijn bijdrage aan de wereld?

De hoogste wet leven, de wet van de liefde

Toon alle transformatietrajecten • Ga naar de kalenderGa naar de startpagina

zwanen jon-flobrant-170797-unsplash kopie.jpg
 
 

Waarover gaat dit transformatietraject?

Vanaf je geboorte ga je op zoek naar wie je bent als liefdeswezen. Een onzichtbare maar onvermoeibare drijfveer nodigt je uit om de allerbelangrijkste wet, de wet van liefde neer te zetten in een wereld van materie en dualiteit. Die tocht verloopt niet voor iedereen vanzelf. Hindernissen in de vorm van kleine kiezeltjes of van immense rotsblokken dagen je uit om je vertrouwen in jezelf en in de gunstige afloop te behouden. Het licht dat je wezenlijk bent, wil zich niet verstoppen. Het vraagt om te stralen en gedeeld te worden. Dit transformatietraject nodigt je uit om voluit te genieten van je lichtessentie en de immense vreugde te ervaren als je haar deelt.


Module 1 - Hartskwaliteiten

Hartskwaliteiten.jpeg

Het kan een schok zijn als je ontdekt dat je eigenlijk leeft met een hart dat zich in de loop van je incarnatiecyclus op aarde heeft gesloten. Op een bepaald moment kom je op een punt dat je er niet mee verder kunt. Je hebt genoeg van je worsteling met dualistische emoties en onvervulde verlangens. Er groeit een intense bereidheid om via verschillende fasen je hartskwaliteiten opnieuw te openen. Vele levens en vele hartcycli ben je er al mee bezig geweest. De hartcyclus met haar indalende en opstijgende fase is gebaseerd op de leringen van Maria Magdalena. Vele mannen en vrouwen zijn nu rijp om de inzichten van toen te begrijpen en toe te passen. De leringen van Maria Magdalena stellen de materiële en spirituele dimensie van jezelf als mens in een ander daglicht. Je begrijpt je zoektocht op de aarde en de uitdagingen die je erin tegenkomt beter. Je gebruikt een handige code om je hart helemaal te openen. Bezig zijn met je hartskwaliteiten brengt je in contact met je eenheidsbewustzijn.

Deze workshop is geïnspireerd door het gelijknamige boek ‘Het ontwaken van de Dertien Hartskwaliteiten’, uit ‘De Maria Magdalena Code II’ en het werk van Gabriela en Reint Gaastra-Levin – www.followyourheart.nl.


Module 2 – Van karma naar verlichting

Van karma naar verlichting.jpg

Je hoeft niet in karma te geloven om de werking ervan te ondervinden in de talenten, successen, moeilijkheden en uitdagingen die je tegenkomt. De inéénhaking van verschillende levens zijn het decor waarin gebeurtenissen plaatsvinden ten dienste van de groei van het individu en het collectief. Het ultieme doel is de volledige voltooiing vinden. Door de impact van pijn en verdriet uit vorige levens te verhelderen en te neutraliseren leer je dat deze emoties in het nu geen rol spelen. Oude emoties kunnen geen onderdeel van je huidige leven zijn. Door uit de illusie en het drama te stappen, ga je in beweging en kun je je levensprocessen opnieuw omhelzen. Het hart wordt heel groot, verlicht, opent zich en straalt het licht naar buiten. Je ontdekt dat elke tijdspanne in de geschiedenis slechts een decor is voor het ontvouwen van een groot immens liefdesplan voor de eeuwigheid. Jij kent het plan en je maakt er deel van uit. Het is simpel en eenvoudig.


Module 3 – Diamanten, vlinders en cilinders

Diamanten, vlinders en cilinders.jpg

Via fijne, eenvoudige oefeningen die we diamanten, vlinders en cilinders noemen, bewandel je een pad van weinig woorden. Ze openen je zintuigen en maken je verborgen waarnemende vermogens wakker. Ze brengen je voorbij de dagelijkse vorm en in contact met kosmische energieën. Je ervaart een helende wisselwerking tussen je fysieke vorm enerzijds en fijne kosmische energieën anderzijds. Je bent in staat om je harmonische staat opnieuw te bereiken. Het is een weg die je leidt van doen naar zijn waarbij je ziet zonder ogen, hoort zonder oren, waarbij binnen- en buitenzijde in elkaar overvloeien. Er zijn geen woorden voor de effecten van deze workshop, maar je stapt met een verfriste versie van jezelf weer je dagelijks leven in.


Module 4 – Wie ben ik? – Wat is mijn gave voor de wereld?

Ik leef, ik straal en deel mijn lichtessentie – Wat is jouw gave voor de wereld.jpg

Besef jij dat het simpele feit dat jij bestaat een bijdrage is voor deze wereld? Zonder jou zou de wereld niet dezelfde zijn. Wie jij bent en wat je doet is gewoonweg uniek. Niemand is en doet zoals jij. Misschien gelijkt het erop, maar het is niet hetzelfde. Jij doet ertoe op jouw eigen unieke manier. Geloof je het zelf? Hoe zet jij je stralende zelf, je schitterende diamant zichtbaar neer? In een workshop lijkt het gemakkelijk. In het dagelijks leven lijkt het ingewikkelder. Maar is dat wel zo? Deze workshop geeft er een antwoord op.


Praktische informatiE

Volledige reeks of per weekend
Niet residentieel

Wie ben ik? Wat is mijn bijdrage aan de wereld?

DATA EN LOCATIE

zaterdag en zondag
10 u. tot 17 u.
Great White Whale Center in Borsbeek

13 en 14 oktober 2018 *
1 en 2 december 2018
9 en 10 februari 2019
6 en 7 april 2019

TARIEF

Volledige reeks: € 960 (€ 240 per weekend)
Catering en versnapering inbegrepen

Per weekend: € 265
Catering en versnapering inbegrepen.

  • Het eerste weekend valt tijdens de gemeenteraadsverkiezingen. Op zaterdag bepalen we samen met de groep wat het haalbare startuur is voor iedereen op de verkiezingsdag.


MELD JE AAN VOOR DIT TRANSFORMATIETRAJECT - VOLLEDIGE REEKS OF PER WEEKEND