Transformatietrajecten

Individuele sessies • Lezingen en workshops • Opstellingen • Transformatietrajecten

Een traject heeft pas zin als het je uit je comfortzone haalt en je op een andere manier doet kijken, voelen, denken en handelen. De transformatietrajecten van The New Life Experience beogen diepgaande processen die je evolutie ondersteunen en bevorderen. Sommige modules kunnen ook apart gevolgd worden.

 
 

ZOMER 5-daagse van (familie)opstellingen,meridiaan chi kung en 5-elementen yoga

Met Hilde Van Bulck en Hilde Broeckhove
Twee experten in hun vak bundelen hun unieke expertise en nemen je mee
naar de diepten van je lichaam, emoties en geest!

Via opstellingenwerk, chi kung en yoga kijken, voelen en zijn we één met wat is. We creëren samen ruimte om het oude, niet meer bruikbare, te transformeren en nieuwe bewegingen te verwelkomen.

Vijf dagen tijd voor jezelf in het mooie Kromme Rijngebied tussen Betuwe en het natuurgebied van de Utrechtse Heuvelrug in Midden Nederland. Een oase van rust en stilte, ideaal om te herbronnen, te genieten en het stralende leven in de zomer te vieren! Dichtbij en toch mét een vakantiegevoel.

Jaaropleiding familieopstellingen

Een transformatie die zichtbaar en voelbaar is

Met/zonder specialisatiemogelijkheid voor onderwijs

Of je een goede band hebt met je familieleden of niet, of je ze kent of niet, feit is dat je een schakel bent in de lange lijn van voorouders en voor de kinderen die na jou komen. De geschiedenis en de emotionele beleving van de leden uit je stamboom hebben een grotere invloed dan je op het eerste zicht zou denken.


wie ben ik? wat is mijn bijdrage aan de wereld?

De hoogste wet leven, de wet van de liefde

Vanaf je geboorte ga je op zoek naar wie je bent als liefdeswezen. Een onzichtbare maar onvermoeibare drijfveer nodigt je uit om de allerbelangrijkste wet, de wet van liefde neer te zetten in een wereld van materie en dualiteit. Die tocht verloopt niet voor iedereen vanzelf. Hindernissen in de vorm van kleine kiezeltjes of van immense rotsblokken dagen je uit om je vertrouwen in jezelf en in de gunstige afloop te behouden.

Teaching by being

Een wezenlijke stap naar lichtgevend onderwijs

Iemand die een lichte, speelse energie heeft daar ben je graag bij. Zulke directeurs en leerkrachten inspireren hun teams en hun klasgroepen. Een lichte klasgroep is een zaligheid om les aan te geven. Maar hoe doe je dat? Het is nochtans niet moeilijk. Teaching by being is inspirerend en motiverend lesgeven vanuit je totaal bewust-zijn.