Transformatietrajecten

Individuele sessies • Lezingen en workshops • Opstellingen • Transformatietrajecten

Een traject heeft pas zin als het je uit je comfortzone haalt en je op een andere manier doet kijken, voelen, denken en handelen. De transformatietrajecten van The New Life Experience beogen diepgaande processen die je evolutie ondersteunen en bevorderen.


 
 

Gratis inspiratie-avond op 18 september 2019

Wakker worden in bewustzijn en je leiderschap voluit opnemen en neerzetten is de grootste uitdaging waar organisaties, bedrijven, hun management en hun teams nu voor staan. Wil je op jouw domein bijdragen aan een betere wereld? Verander je gewoonten en de resultaten tonen zich sneller dan verwacht. Een transformatietraject dat je inspireert, uitdaagt en je leiderschap activeert. Maak je klaar voor een unieke reis.

Wil je meer zicht op de inhoud? Wil je al eens proeven? Dan ben je welkom op de inspiratie-avond.


Of je een goede band hebt met je familieleden of niet, of je ze kent of niet, feit is dat je een schakel bent in de lange lijn van voorouders en voor de kinderen die na jou komen. De geschiedenis en de emotionele beleving van de leden uit je stamboom hebben een grotere invloed dan je op het eerste zicht zou denken.

Eerste jaar: Persoonlijke transformatie
Tweede jaar: Professionalisering


Scholen en onderwijs staan onder druk. Ze waren zelfs een thema tijdens de recente verkiezingen. We kunnen niet ontkennen dat scholen voor grote uitdagingen staan. We kunnen erover klagen, maar dat is pure tijds- en energieverspilling. In plaats daarvan gaan we ons focussen en onze aandacht bewust verleggen naar positieve resultaten. De grootste uitdaging voor onderwijsprofessionals is wakker worden in de wereld van vernieuwd bewustzijn. Dat betekent een nieuwe aanpak. Verander je denk- en handelingsgewoonten en de resultaten tonen zich sneller dan verwacht. Met de systemische aanpak geven we antwoorden aan alle participanten van een school. Het is een werkwijze die je inspireert, uitdaagt, vrij maakt en je leiderschap activeert. En tot je grote verrassing evolueren de leerlingen met je mee. Maak je klaar voor een unieke en boeiende reis door de dynamieken van het schoolleven.


Heb jij onlangs een opleiding als familieopsteller afgerond? Heb je de kneepjes van het vak onder de knie, maar mis je nog wat ervaring? Voel je je nog een beetje onzeker? Heb je nood aan extra oefenmomenten in verschillende contexten? Dan zijn de drie vervolmakingsweekends een antwoord op je behoefte.


Met Hilde Van Bulck en Hilde Broeckhove
Twee experten in hun vak bundelen hun unieke expertise en nemen je mee
naar de diepten van je lichaam, emoties en geest!

Via opstellingenwerk, chi kung en yoga kijken, voelen en zijn we één met wat is. We creëren samen ruimte om het oude, niet meer bruikbare, te transformeren en nieuwe bewegingen te verwelkomen.

Vijf dagen tijd voor jezelf in het mooie Kromme Rijngebied tussen Betuwe en het natuurgebied van de Utrechtse Heuvelrug in Midden Nederland. Een oase van rust en stilte, ideaal om te herbronnen, te genieten en het stralende leven in de zomer te vieren! Dichtbij en toch mét een vakantiegevoel.


Een wezenlijke stap naar lichtgevend onderwijs

Iemand die een lichte, speelse energie heeft daar ben je graag bij. Zulke directeurs en leerkrachten inspireren hun teams en hun klasgroepen. Een lichte klasgroep is een zaligheid om les aan te geven. Maar hoe doe je dat? Het is nochtans niet moeilijk. Teaching by being is inspirerend en motiverend lesgeven vanuit je totaal bewust-zijn.


De hoogste wet leven, de wet van de liefde

Vanaf je geboorte ga je op zoek naar wie je bent als liefdeswezen. Een onzichtbare maar onvermoeibare drijfveer nodigt je uit om de allerbelangrijkste wet, de wet van liefde neer te zetten in een wereld van materie en dualiteit. Die tocht verloopt niet voor iedereen vanzelf. Hindernissen in de vorm van kleine kiezeltjes of van immense rotsblokken dagen je uit om je vertrouwen in jezelf en in de gunstige afloop te behouden.