Opstellingen

Individuele sessies • Lezingen en workshops • Opstellingen • Transformatietrajecten

Wie kwaliteitsvolle opstellingen heeft meegemaakt, heeft geen woorden meer nodig om overtuigd te zijn van hun nut. De opstellingen van The New Life Experience onderscheiden zich door een respectvolle benadering, een verfijnde afwerking, een diepgaande integratie en een persoonlijke stijl.

 
 

Familieopstellingen

Om voluit je potentieel te leven

Kinderen zorgen met zoveel liefde voor hun ouders dat ze soms kind vergeten te zijn. Ze voelen de ouders feilloos aan en zetten zichzelf in om de emoties van papa en mama mee te dragen. Dat heeft ontzettend grote gevolgen voor het kind zelf. De gevolgen ervan zijn zichtbaar in problemen van allerlei aard op school.

Onderwijsopstellingen

Een 360°-kijk op onderwijs

(R)evolutie in het onderwijs! Nieuwe trend! Als je dit leest, heb je misschien de neiging om deze pagina vol ongeloof te sluiten. Doe het niet! Lees verder! Wat er nu gebeurt is een werkelijke ommekeer! Een nieuwe trend dient zich aan. Wat vijf jaar geleden ondenkbaar was, is nu werkelijkheid aan het worden in steeds meer scholen.

Bedrijfsopstellingen

Opstellingen voor gedreven start-ups, zaakvoerders, ondernemers, teams en bedrijven

Sta je te trappelen om meer klanten te ontvangen? Wil je je verkoop stimuleren? Mag er een einde komen aan de spanningsvelden in je team? Wil je je leiderschap verstevigen? Wil je succesvoller zijn in wat je doet? Overweeg je een herstructurering in je bedrijf? Wil je inzetten op de betere medewerker? Wil je je team optillen naar een hoger niveau? Word je graag omringd door gelukkige medewerkers? Wil je nieuwe markten onderzoeken? Allemaal vragen die je als ondernemer kunt tegenkomen.