Individuele sessies

Individuele sessies • Lezingen en workshopsOpstellingenTransformatietrajecten

Tijdens een individuele sessie is er volledige aandacht voor jou beschikbaar om je persoonlijke doelen te bereiken. Er wordt gewerkt vanuit verschillende invalshoeken: reading, healing, cranio-sacraal relaxatie, energiewerk, ademhaling, systemische context (opstellingen), enz… We kiezen een benaderingswijze die het beste bij je past. Je gaat met heldere inzichten en een aangewakkerde energie naar huis.

De individuele sessies zijn geen vervanging voor een mogelijk medisch traject dat je volgt.
Bij twijfel neem je contact op met je arts.


 

Het pad van innerlijke vrijheid en transformatie is een keuze en begint zodra je ervoor kiest om de fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichamen te beheersen en de weg van je hart te volgen. Via energetische transformatiemethodes leer je jezelf beter kennen, worden je relaties duidelijker, verbetert je gezondheid en krijg je helderheid over verwarrende situaties in je leven.

Elk lichaam heeft een zelfhelend vermogen, maar door factoren zoals stress, ziekte, operatie of verkeerde voeding kan dat zelfhelend vermogen van het lichaam verzwakt zijn. Door een zachte luisterende aanraking halen we informatie over spanningen en blokkades uit het CS-ritme waardoor het zelfhelend vermogen uitgenodigd wordt om opnieuw optimaal te functioneren en het immuunsysteem wordt versterkt.

Een individuele familieopstelling werkt op dezelfde manier en is even krachtig als een familieopstelling in groep. Misschien vind je je thema te intiem of te delicaat en kies je eerst voor volledige privacy. Een individuele opstelling is dan een waardig alternatief. Als de vraag helder is, kunnen we van start gaan. Je neemt zelf deel aan je eigen opstelling.

Bij vele mensen is de ademhaling verstoord. Je ademhaling optimaliseren is één van de grootste geschenken die je jezelf kunt geven. De verbonden ademhaling is een bewust gestuurde ademhalingstechniek. Afvalstoffen worden afgevoerd en voedingstoffen worden beter opgenomen. De effecten zijn snel merkbaar op het fysieke, mentale, emotionele en spirituele niveau.