Wat zijn familieopstellingen?

Kinderen zorgen met zoveel liefde voor hun ouders dat ze soms kind vergeten te zijn. Ze voelen de ouders feilloos aan en zetten zichzelf in om de emoties van papa en mama mee te dragen. Dat heeft ontzettend grote gevolgen voor het kind zelf. De gevolgen ervan zijn zichtbaar in problemen van allerlei aard op school. Het is niet omdat kinderen uitgroeien tot volwassenen dat ze met de ondersteuning stoppen. Neen, ze gaan er rustig mee door. Zo belangrijk is de familieband en de loyaliteit met het systeem. Ondertussen worstelen ze met allerlei uitdagingen in het leven waar ze geen afdoende oplossing voor vinden. In een opstelling leren we verantwoordelijkheid te nemen voor ons eigen leven in plaats van ons te verliezen in patronen die generaties door families verweven zijn. Een werkwijze die ademruimte geeft om daadwerkelijk deel te nemen aan het leven.

We bekijken prangende vragen van deelnemers. Door de kwaliteitsvolle representanten en het immer groeiende werk creëren we helderheid daar waar er eerst blinde vlekken waren. De ademhaling schiet opnieuw in gang en je diepe vreugde schiet tegelijkertijd de hoogte in.

Ook zonder ervaring ben je welkom. Je wordt meegenomen door de groep in de verbazende werking van opstellingen.


Praktische informatie

 

Familieopstellingen
'In liefde leven'
zondag 22 april
10 u. tot  17 u. à 18 u.
Great White Whale Center in Borsbeek

 

Familieopstellingen
'The tree of life'
zondag 20 mei
10 u. tot 17 à 18 u.
De fluisterboom in Ronse
Inschrijven via coralie@defluisterboom.be

 

Familieopstellingen
'Voorbij de angst'
zondag 27 mei
10 u. tot 17 à 18 u.
Great White Whale Center in Borsbeek


Meld je aan voor een familieopstelling

Inschrijven voor de familieopstelling 'The tree of life' van zondag 20 mei doe je door een e-mail te sturen naar coralie@defluisterboom.be.

Inschrijven is noodzakelijk.