De nacht van ons leven
Een spiritueel verhaal over liefde en rouw
 
 

waarover gaat dit boek?

Uitzonderlijke signalen wijzen Hilde erop dat er iets groots gaat gebeuren. Dan krijgt haar man te horen dat zijn leven ten einde loopt. Hij nodigt haar uit hem energetisch en spiritueel te begeleiden. Onafgewerkte situaties komen naar hem toe als een laatste kans om eenheid en bewustzijn te bereiken. De overvloedig aanwezige liefde voedt het aanvaarden en het loslaten van het aardse leven. Verhelderende inzichten in de universele krachtlijnen van leven en dood doen Hilde een kwantumsprong in bewustzijn maken en de kunst van leven begrijpen. Een spiritueel getuigenisverhaal met een unieke houding tegenover de dood. Een verhaal over liefde en rouw.

Voor wie?

Voor iedereen die

  • een overlijden en een rouwproces op een helende manier wil bekijken,
  • wil leren omgaan met een grote verlieservaring,
  • de verbinding tussen leven en dood beter wil begrijpen,
  • het levenslicht intenser wil leven.

Meerwaarde

Hilde’s man heeft haar uitdrukkelijk gevraagd om een boek te schrijven over haar ervaringen tijdens zijn laatste weken op aarde. ‘Schrijf je boek,’ waren de laatste woorden die hij net voor zijn overlijden tegen haar zei. Zijn vraag heeft van haar een schrijver gemaakt. Ze deelt openhartig de meest intieme processen die de laatste weken van hun samenzijn haar deel waren. De openhartigheid in het boek heeft al veel personen ondersteund in hun eigen proces. Ze draagt bij aan de (h)erkenning van gelijkaardige ervaringen zodat ook anderen durven spreken over het licht en de liefde die met een afscheid gepaard gaat.

Kernthema's

Leven, geboorte, dood, overlijden, hemel en aarde, afscheid, verlies, verbinding, licht, onvoorwaardelijke liefde, dankbaarheid, signalen, belangrijke levensthema’s, doel van het leven, boodschap van de dood, contact voorbij de zichtbare werkelijkheid, bewust-zijn, verdriet, vreugde, …


Praktische informatie

 

Prijs: € 24,95
ISBN: 9789048420391
Publicatiedatum: 14 september 2011
Pagina’s: 258
Uitgever: Free Musketeers
Gewicht: 423 gram
Uitvoering: Met zachte kaft
Afmetingen: 225 mm x 155 mm x 24 mm
Editie: 1e – Print on demand


Of bestel via:

Standaard Boekhandel
Ako
Ako (PDF)