Opstellingen voor gedreven ondernemers en bedrijven

Een kick-off voor gedreven ondernemers

Beste ondernemer,

Sta je te trappelen om meer ideale klanten te bereiken? Wil je je verkoop stimuleren? Mag er een einde komen aan de spanningsvelden in je team? Wil je je leiderschap verstevigen door goed contact te houden met jezelf? Wil je succesvoller zijn in wat je doet? Wil jij vanuit rust, zelfvertrouwen en voldoening ondernemen? Overweeg je een herstructurering van je bedrijf? Wil je inzetten op de betere medewerker? Wil je je team optillen naar een hoger niveau? Word je graag omringd door gelukkige medewerkers? Wil je nieuwe markten onderzoeken? Allemaal vragen die je als ondernemer kunt tegenkomen en waarbij je soms in rondjes blijft draaien.
Jarenlang heb ik me gespecialiseerd om vanuit een totaal andere invalshoek (opstellingen/systemisch werk) naar problemen en doelen te kijken. Ik heb me bekwaamd in vragen van particulieren en van onderwijsorganisaties. Het is een werkwijze waarmee je lastige pijnpunten op een efficiënte en minimale tijd kunt ontknopen.  Toen ik dit jaar ondernemersopleidingen volgde bij het Carl Van de Velde instituut en bij Businesslab kwam ik tot de ontstellende vaststelling dat de meeste ondernemers nog geen kennis hebben van systemische opstellingen. Toen sommigen onder hen aangaven dat ze interesse hadden om deze werkwijze te leren kennen, is het idee van een Kick-off ontstaan. Door mijn kennis te delen met andere ondernemers, vergroot de dynamische stroming in hun bedrijf of organisatie en kan ik mijn werkgebied uitbreiden. Een win-win situatie voor beide partijen.
Bevrijd je van je pijnpunten en wordt een onweerstaanbare magneet voor je klanten. De kick-off vindt plaats op een schitterende locatie met uitzicht op het spelend licht in het bos.
Op voorhand inschrijven is noodzakelijk.


Praktische informatie

Bedrijfsopstellingen zijn momenteel niet gepland.
Wil je een bedrijfsopstelling voor je bedrijf of organisatie? Neem vrijblijvend contact op.